Mobile menu

20_說故事_[視覺藝術家 - 謝炎安] ; 在人間 _[電影導演 - 馬智恆] (04 Jun 2017)

Printer friendlyPrinter friendly

說故事_[視覺藝術家 - 謝炎安] 編導︰卓健欽視覺藝術家謝炎安在動畫、漫畫及電子遊戲文化之中成長,在他畫筆之下,流行文化、城市景觀、政治名人等等景象,一一透過自由聯想拆解重組,構成一幅色彩繽紛的視覺新詩。 在人間_[電影導演 - 馬智恆] 編導︰詹可達漁民的歌聲,電影放影機的菲林膠卷,仿佛是被人遺忘的事。電影導演馬智恆,他是否想成為一個文化保育者?他只覺得很多舊事物都有它留下來的價值,而他就不斷在思考讓它們保存下來的方法。

Program: 
好想藝術
Publish Date: 
Sunday, June 4, 2017
Station: 
RTHK
To access "Lingnan Access Only" Video programmes (e.g. Local TV Programmes on Demand) using thrid-party ISP, you need to use Lingnan University SSL VPN service. For more information on installation of the service, please visit Lingnan University VPN Connection