Mobile menu

教改工作重點二:語文教育-擴 闊 語 境 (18 Dec 2005)

Printer-friendlyPrinter-friendly

香港常用中文同廣東話,學生要在一個少用英語?環境中學好英語,主動運用英語,學校提供多元化學習模式是非常重要。本集將透過多間的學校,介紹運用不同語境及活動學習英語,例如:專題研習、跳飛機學英文、English Police(英語警察)、外藉老師…等。一個又一個刻意為兒童製造一個浸淫英語的機會,讓學生學好英文的個案,積極為學生設計出不同的環境給學生運用英語,要真正做到「一個都不能少」,自然能夠推動及提升學生的英語水平。

Program: 
教學新思維
Publish Date: 
Sunday, December 18, 2005
Station: 
ATV
Read more in library record
To access "Lingnan Access Only" Video programmes (e.g. Local TV Programmes on Demand) using thrid-party ISP, you need to use Lingnan University SSL VPN service. For more information on installation of the service, please visit Lingnan University VPN Connection