Mobile menu

第六集 「時代的記錄-鏗鏘集」《鏗鏘集》1996年《九七倒數──讓我發光芒》1997年《前路彎又彎》 (16 Jan 2017)

Printer-friendlyPrinter-friendly

第六集「時代的記錄-鏗鏘集」《鏗鏘集》1996年《九七倒數──讓我發光芒》1997年《前路彎又彎》 第一節《九七倒數──讓我發光芒》:回歸路上香港人如何延續香港精神?地產商羅康瑞、律師會會長陳爵和漫畫家尊子,分別從經濟、法治和言論空間三方面訴說各自的期盼。 編導:黃婉兒 監製:蕭景路 第二節《前路彎又彎》:回歸後愈來愈多內地人移居香港,當中不乏專業人士,他們與其他新移民一樣,每天面對難以適應的新生活,努力融入香港社會。

Program: 
時代的記錄 鏗鏘集
Publish Date: 
Monday, January 16, 2017
Station: 
RTHK
To access "Lingnan Access Only" Video programmes (e.g. Local TV Programmes on Demand) using thrid-party ISP, you need to use Lingnan University SSL VPN service. For more information on installation of the service, please visit Lingnan University VPN Connection