Mobile menu

非走不可 / 抗爭中的禱告 (19 Jan 2020)

Printer-friendlyPrinter-friendly

非走不可
要跟自己成長的地方說再見,從來不易,但時代巨輪一轉,再次迫使一些香港人踏上這條路。由孩子教育上的考慮、政治原因、以至身分認同問題,三個家庭,訴說他們「非走不可」的故事。

抗爭中的禱告
八十七歲的天主教香港教區榮休主教陳日君,見證香港超過七十年來的變化。在反修例運動中,他卻慨嘆自己能做的不多,為何會這樣說?他對於「和理非」路線以及「勇武」示威者又有甚麼看法?

Program: 
經緯線
Publish Date: 
Sunday, January 19, 2020
Station: 
ViuTV
To access "Lingnan Access Only" Video programmes (e.g. Local TV Programmes on Demand) using thrid-party ISP, you need to use Lingnan University SSL VPN service. For more information on installation of the service, please visit Lingnan University VPN Connection