Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 2 of 2

頭條新聞

2012年4月22日,內地失明維權人士陳光誠成功擺脫屋內外20多名看守,翻過了八道牆,逃出山東東師古村的家,暱藏北京美國駐華大使館,結束長達兩年的軟禁。最後,陳光誠獲紐約大學法學院邀請,作為該校的訪問學者。  今年二月中,陳光誠接受《頭條新聞》訪問,親述地方政府多年來對他和家人的迫害,他們一家人現在在美國的生活狀況,以及其山東親人近況。

The Pulse

Friday 22nd March was World Water Day, a day devoted to focusing attention on the importance of freshwater and advocating for the sustainable management of freshwater resources.