Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 10 of 19

星期一檔案

本集講述去年「沙士」疫症期間發生的兩個故事, 一位女沙士病人癒後發現懷孕, 由於早期嬰兒?有抗體, 可能感染病毒, 嬰兒保留抑或打掉, 費煞思量, 但最終健康出生; 另一患有其他疾病的老婦人, 在留院期間染上沙士, 不幸去世.

Pearl Report

After the exodus of three popular radio talk show hosts, examines if Hong Kong still have freedom of expression.

新聞透視

長洲搶包山, 二十六年前發生意外而停辦, 長洲太平清醮籌委會向政府申請今年復辦, 但因安全問題而被否決。 英基學校協會轄下近二十間中小學, 每年獲政府資助三億, 政府認為有檢討的必要, 但家長則持不同意見, 認為香港居民子女, 在英基學校讀書, 亦應與其他香港學生一樣享有政府的教育資助。

星期一檔案

很多人追求終生美麗, 但可能換來後悔一生, 本集探討整容和彩光的風險.

Pearl Report

People share their experiences in the Intense Pulse Light (IPL) treatment, an unregulated new technique used in beauty saloons which promises flawless skin.

新聞透視

陳水扁今早宣誓連任臺灣總統, 並委任親信或臺獨色彩濃厚的人士擔任要職, 中國時報香港辦事處主任鄭漢良分析臺灣今後四年的政治形勢。 此外, 陳水扁在過去四年成功推動臺灣本土化, 令臺灣人心轉變。

星期一檔案

育有一個唐氏綜合症孩子的家庭, 他們不單有耐心的教導自己的女兒, 還替人照顧另一位唐氏孩子.

Pearl Report

Looks at the atrocious condition of Dongjiang which supplies water to Hong Kong. Explains why during the dry season, the river turns salty.

Pages