Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 5 of 5

頭條新聞

太后與小豪子:小豪子要簽紙聲明自己不是太監黨成員,但可以咬文嚼字,實質係宦官黨,咪唔算講大話,無呃人囉。頭條劇場 – 表哥你好嘢:特首選戰終於落幕,梁振英拜會各人,又到中聯盟「謝票」,堅拒否認是「共產黨黨員」。

頭條新聞

特首選戰最後直路,有黨派倒票予梁振英,有人堅持ABC(Anyone But CY),星期日投票的選委,會憑良心嗎?(電影:百變星君) 太后與小豪子香港將再由「英」人統治?經「潤飾」後,梁(樑)上君子以後禁用,良心從此變「梁」心,梁(涼)粉可以保平安。 小新屈’s App我想住嘅地方,除咗瓦魯阿圖,仲有上亞厘畢道。唔想滲漏,至緊要配備防爆選票。

頭條新聞

頭條劇場 – 黑白森林激戰特首選舉辯論,三個人針鋒相對,終於見到有人聰明咗…﹝電影:黑白森林﹞ 太后與小豪子撐唐、撐梁、撐唐、撐梁?溫總的文言文要點翻譯?點翻都好夾硬喎。 以和為貴排排坐,一張枱有N種坐法,最緊要「唔關我事」,唔係我約架。

頭條新聞

一人一票烏坎村經歷一輪抗爭,終於邁向民主第一步,舉行了村委會選舉。﹝歌曲:他的故事 歌手:張敬軒﹞ 太后與小豪子 唔係個個都講得出「公眾人物好似金魚缸的錦鯉」… 頭條劇場 – 決戰紫禁之巔 之 兩會之巔皇上眼見兩位高人開戰,越看越開心,群眾又看得熱哄哄,最後……誰勝誰負,可以登上寶座?﹝電影:決戰紫禁之巔﹞ 小新屈’s App無論海上或地上自駕遊,只要有目的地,就去邊都得啦。

頭條新聞

太后與小豪子太后要學曾特首咁,寫返本「防止利益衝突自訂守則」,而且將大部份款待範疇列入「除外」之列。 白過更白特首比清白更清白,做乜搞到佢要欲哭無淚呢?﹝歌曲:心淡 歌手:容祖兒﹞ 頭條劇場 – 黑幕點解要揀你?莫非是黑幕?有人話:我在這裡長大,不忍心這班人將這個地方搞到污煙瘴氣。唯有寄望「正義通常遲到,但早晚會到。」﹝電影:黑金﹞ 倚天屠梁記立法會通過使用特權法,調查西九涉利益申報事件。