Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 4 of 4

頭條新聞

太后與小豪子粵劇泰斗阮兆輝,都做唔到功能組別既文化界選民,真係可怒也。咁有文化就唔好霸住個位,留返俾d無文化既選民入去,咪當同局長一齊,學習文化囉。 我是許曉暉新政府將成立的文化局傳聞由許曉暉擔任局長,不過大部份人都不知她是誰,更質疑她對文化界的認知程度。

頭條新聞

太后與小豪子太后響應主席裁決,中止自己的發言,但禁不住問曾主席點解會預知有黃雨警告,又為遲到的議員延遲開會,原來怕D議員驚行雷喎。 頭條劇場 – 古惑大鬥法通宵拉布拉到悶,不如中止咗佢,一不離二,為求惡法通過,唔開會又得,延遲又得,反對都無用。

頭條新聞

<p>重振官威教科書分唔分拆,學生及教師用書都咁貴,書商點訂價?今次孫公威番次!﹝歌曲:智慧齒 歌手:蘇永康﹞太后與小豪子釋放建制派議員!結束拉布專政!立法會係建制派議員固有領土!拉布續集拉布戰正式開始!議員們要專心上中文、英文、普通話堂,唔好瞓覺!﹝歌曲:人山人海 歌手:黃耀明﹞超人中講自拍遊拉布尤如打波,切忌發脾氣,議員大可打坐、畫畫、做默劇。

頭條新聞

太后與小豪子最恐怖的份子,叫拉&hellip;布!不過佢有時可以造福人群,例如阻止五屍十四命既慘劇發生。拉布&hellip;拉拉拉拉拉長黎打,都係為咗拉倒啫,呢招師承民建聯架!﹝歌曲:嘥氣 歌手:陳冠希﹞頭條劇場 &ndash; 大內密探零零發 之 大鬧版權條例網絡廿三條押後審議,惡搞最終會否獲得豁免?今次真惡搞。