Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 2 of 2

Inside Story

Matsu, a remote Taiwanese island, is one of two islands which allows "mini 3-links" with China. But islanders bypass rules set down by both sides. Smuggling is widespread.

青春告白

台灣,一個政治敏感度極高的地方,幾乎每天都有新的政治話題。今年適逢台灣總統大選,很多年青人都第一次有了投票權(台灣是二十歲才可以投票),被稱為「新生代」的投票人,究竟他們會如何選擇呢?而台灣政治對年青人又有什麼影響,而理想與現實又是否兩回事。這一集除了探視台灣青年人對政治的看法,也深入了解台灣年青人的生活和現況,與及他們對台灣未來的理想和夢想,讓我們更了解台灣的新一代。