Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 2 of 2

Hong Kong Connection

There’s good news to report about life in Hong Kong. Home Owners Corporations of a number of housing estates seem to be improving in accordance with the principles of democracy.

時代的記錄 鏗鏘集

第十集「時代的記錄-鏗鏘集」《鏗鏘集》2013年《驪歌再唱》《愛國愛港的身影》 第一節《驪歌再唱》:港人移民外國的數字回升,離開土生土長的地方,連根拔起,重新開始實在是一個重大的決定。移民者各有原因,唯一共通點是他們都認為香港已變得不宜居住。 編導:關鳴川 監製:薛友德 第二節《愛國愛港的身影》:政權更替、時代變遷,愛國愛港的意義也隨之改變。