Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 10 of 58

鏗鏘集

西環人形容, 西環是香港島的最後一個老社區, 相對較低的物價和租金, 也讓西環成為窮人的最後堡壘. 港鐵通車, 不少發展商看上了這個地方, 唐樓都被移平, 取而代之的動輒二三萬元一呎的豪宅. 本來經營了五六十年的傳統老店, 也變成了新的餐廳和連鎖店. 西環會變成怎麼樣呢, 我們在港鐵通車前的兩個月, 記錄了西環的變化.

Newsline

The police are accused that the way they handled the Hong Kong protestors in the Occupy Movement were torture and brutality.

城市論壇

舉行地點: 九龍城賈炳達道公園 Venue: Carpenter Road Park, Kowloon City 馮偉華 香港教育專業人員協會會長  FUNG Wai-wah President, Hong Kong Professional Teachers' Union 鄧飛 香港教育工作者聯會主席 TANG Fei Chairman, Hong Kong Federation of E

窗外有藍天

-- Due to copyright restriction, no online video is available for this episode. --

The Pulse

Merry Christmas, and welcome to The Pulse. For some, this is a religious festival. For others it’s a period devoted to the great god of retail sales.

星期五主場

這兩天,行政長官梁振英在北京向國家領導人述職,有人分析過八年後,即2022年,以特首身份述職的,可能是今日的嘉賓。 競選時她強調自己是土生土長香港人、充滿香港情懷,但她本身是與中央有密切關係政黨的重要成員。 目前全香港只有她同時在三個重要議政平台中都有一席位,不過,她令人印象最深刻的,就是缺乏鮮明立場。

Hong Kong Connection

Meet Mr and Mrs Tse. They have three sons, each of them medically considered a patient of autism. But Mr and Mrs Tse are not complaining about how difficult it is to take care of their children.

2014 香港政情大事回顧

回顧2014年香港的政經社會大事。 2014年,香港變得不再一樣,幕幕畫面觸動香港人的情緒。 中央承諾香港2017年普選行政長官,這個承諾將香港社會推向臨界點。《一國兩制在香港特別行政區的實踐》白皮書和全國人大常委會於8月31日通過的普選框架,讓香港人對一國兩制有更多的思考。 年青一代衝破框架,去罷課、佔領及絕食等,以大型抗爭行動表態,但行動令社會出現前所未見的撕裂,整個社會都負上沉重代價。

Pages