Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 3 of 3

The Pulse

This week the government rolled out two major policies. On Tuesday, it announced a proposal to an build an additional 10,000 housing units to create 480,000 new homes in the next 10-years.

星期五主場

1984年12月19日,三十年前的今天,中國和英國決定了香港人的命運。之後不少香港人選擇離開,舉家移民外國,好多香港小朋友從此在外國長大、讀書成長;香港只是他們出世、暑假回來遊玩的地方。今日嘉賓,當年就是其中一個小朋友。她在暑假返港追星,結果決定了她的職業。但留在香港不等於認同香港,當大眾仍然將性取向視為禁忌的時候,他對人人坦白。揾食是大部份香港人的信仰,她就認為是希望和公義。