Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 4 of 4

頭條新聞

更新香港大學校長徐立之決定不續約,或者被決定不續約,跟8.18事件有幾大關係?﹝歌曲:樂與悲 歌手:太極﹞;超人身害革命徐不知最大的成就,可能是再一次印證革命的力量;泰國最新景點,游水看鱷魚;卡達天被茉莉花革命擊碎了豆腐花政權。;傭許來港:法庭話政府無須暫緩令都可以暫緩,我都知,未判之前都無做嘢咁耐啦。

頭條新聞

不做中國的路人十八個人見死不救,民眾怒斥不要做中國的路人。﹝歌曲:我心不死 歌手:陳慧嫻﹞太后與小豪子 – 善有惡報,惡有善報? 如果范婦人跌倒,太后會同佢講:呢件係不幸既事情,但我咩都睇唔到,我無權決定,應唔應該扶你,拜拜。原形畢露范太形容六四係「不幸事件」,引來天安門母親猛烈批評,范太原形畢露鳥。

頭條新聞

超人身害革命;孫中山覺得會議廳好似大人國,咩道具都變得好微不足道;長者可以兩蚊搭車,做速遞員咪好益老闆?老江唱首歌俾梁心榮聽:「老江獻給你,唐唐藏心裡…」來得太遲;而家先黎講復建居屋,遲唔遲D呀?定有心唔怕遲?﹝歌曲:愛得太遲 歌手:古巨基﹞我會做好呢份工;曾特首覺得被冒犯喎,仲要被D議員嚇親添呀。

頭條新聞

"太后與小豪子 – 感情缺失以後做錯事,大可說句:「我承認有缺失,深感悔疚,但無補充啦。