Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 2 of 2

A Week In Politics

Tonight's programme reports on the week's developments in the political reform controversy -- with the Mainland media once again attacking prominent democrat Martin Lee, and Hong Kong

醫生與你之傳染病系列

登革熱,威脅?全球25億人口,每年平均感染個案5千萬宗,50萬人因此需要住院治療,每年最少約有1萬2千5百人因此病而喪生。根據世界衛生組織,登革熱的情況正逐漸惡化,全球有超過100個國家流行登革熱,包括非洲、美洲、中東、東南亞及西太平洋地區等,當中以東南亞國家受影響的情況最為嚴重,在現時全球25億受到登革熱威脅的人口當中,有13億人是住在東南家地區國家的。