Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 2 of 2

Hong Kong Stories

‘ Roasts, roasts, give me a big piece of char siu. Wow! Chicken and other meat in soy sauce taste good too … ’ Every person in Hong Kong has probably tried Hong Kong style roasts.

一屋買家

談起綠色消費,鄰近香港的台灣一直比我們發展得更早更快。台灣這個五口的綠色之家,父母親在大學年代已培養共同購買的概念。結婚生子之後,更逐漸實踐環保有機的生活。他們不會到大公司、商場去購物,孩子亦不需要品牌衣著,家裡盡是二手傢俱,他們最大的消費反而是大兒子的學費,因為他們要挑具理念的學校。對於幼兒教育卻選擇不去幼稚園,留在家中和其他媽媽辦讀書會,跟香港家長的爭入名牌幼兒園大相逕庭。