Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 8 of 8

城市論壇

舉行地點: 維多利亞公園涼亭 Venue: Band Stand, Victoria Park, 邱誠武運輸及房屋局副局長YAU Shing-muUnder Secretary for Transport and Housing 蔡涯棉長遠房屋策略督導委員會成員Michael CHOI Ngai-minMember, Long Term Housing Strategy Steering C

人不風趣枉老年

-- Due to copyright restriction, no online video is available for this episode.

香港故事

1941年12月25日至1945年8月15日,香港被日軍侵佔,這段時期俗稱「3年零8個月」。研究「日佔香港」的學者高添強手中大約有300本當年出版的日本刊物。高添強指出,當年日本軍方控制出版界,這些刊物成為不惜工本的宣傳喉舌,美化其侵略行為。林建強是警察歷史文物的收藏家,他的收藏品反映了當年日本侵華的範圍。林建強指出,當時的警察機構,基層警察會是當地人,但管理階層是則由日本人擔任。

Newsline

The program would discuss the old age living allowance with Mr. Matthew, Cheung Kin-chung (the secretary for the Labour and Welfare).