Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 3 of 3

議事論事

早於1992年,當時的港督彭定康已經有意制訂全面的競爭政策,可是,直至今天,當世界上已有過百個國家訂立了競爭法,香港仍然原地踏步,令市民及個別企業一直成為不公平競爭下的受害者。立法會本週開始審議<競爭條例草案>,史無前例吸引近40名議員報名加入法案委員會。由於競爭條例關乎大商家利益,立法會內工商界代表矢志爭奪法案委員會的主導權,預料未來立法過程,將會出現連場硬仗。

Hong Kong Connection

The Hospital Authority was formed twenty years ago to take control of all public hospitals in Hong Kong. Since then, public medical services have vastly improved.