Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 4 of 4

頭條新聞

太后與小豪子:特首辦公室特別助理既位一開三,增加就業職位,遲d司局長個位一開十,咪可以名正言順瓜分林瑞麟三十萬元的薪金。頭條劇場 – 新特首梁班子:有個不是香港女子入閣喎,咁血統係好重要既,今後祝各位All the best。﹝電影:武狀元蘇乞兒﹞;總統式外訪:曾特首臨別之時,頻頻外訪,費用不菲,入進總統套房,話格價了。

頭條新聞

太后與小豪子:大清金像獎將會頒發:最佳音響效果、最佳動作設計、最佳剪接、最佳配角、專業精神獎……;頭條劇場 – 特區拒添丁:候任特首梁振英話香港的雙非來港產子配額應該係零,究竟而家邊個話事?私家醫院話自己好似俾人揼咁。﹝電影:玉女添丁﹞小新屈’s App:振英震嬰,震走雙非嬰;如果我話你聽,同男人溝通要45度角,你信唔信呀?有女仔約佢食和解飯,佢話要食大茶飯。

頭條新聞

太后與小豪子:CY都話自己會,又親商界,又親基層,咪等於呀媽同老婆跌落海,唔知救邊個?咁如果係DREAM BEAR同瑞麟哥一齊跌左落海呢?……邊有咁筍啊?頭條劇場 – 建制告急:梁振英個場建制派和頭酒,誰忠心、誰護主、誰是香港營?﹝電影:江湖救急﹞ ;做人要廉潔 :曾特首話… 清… 清… 廉… 呢… um… 我… ﹝歌曲:其實我我我 歌手:古巨基﹞;阿爺話…:特首嘛… 阿爺話…﹝歌曲:宇宙

頭條新聞

頭條劇場 – 清拆密令僭建登記計劃開始,但有代表呼籲村民不要登記,亦有候任特首支持者,以策發會成員身份建議政府補地價了事。﹝電影:美麗密令﹞ 太后與小豪子要求特赦無危險建築物,算不上恐嚇,就如警察用胡椒噴霧對付示威者一樣,先出示橫額警告而已。 鷹/英派特警記者採訪中聯辦十幾廿人的示威,竟然要被困記者區,近來警方對待示威遊行好「英」喎。